Toepassingen Akwamat

De Akwamat is ontwikkeld om op plekken waar ventilatie niet vanzelfsprekend is. En dat geldt zeker in een boot, caravan, camper of vouwwagen. Hout, staal, polyester is, met goede reden, ondoordringbaar voor water. Maar de condensvorming op die plekken zorgt vanwege dat isolerende karakter wel voor een hoge luchtvochtigheid. Akwamat is de perfecte oplossing voor dit probleem. Akwamat zorgt voor een natuurlijke ventilatie van uw matrassen en kussens, en voorkomt klamme lucht en schimmelvorming.

Voorbeelden:
Bevestig de Akwamat eenvoudig onder uw bestaande kussens of matrassen. De open structuur van Akwamat zorgt voor een perfecte ventilatie, houdt uw matras droog en fris, en zorgt daar­mee voor een veel gezondere luchtkwaliteit.

De camper en caravan hebben in tegenstelling tot een boot meestal geen vaste bedopstelling. Toch kan ook in deze situatie de Akwamat uitstekend tot zijn recht komen. De benodigde ventilatiegaten in de bankkasten zijn vaak al aanwezig. Zo niet, dan zijn ze heel eenvoudig aan te brengen. Ventilatiegaten in het tafelblad kunnen achterwege blijven, omdat de Akwamat ook aan de uiteinden en via de kieren tussen het tafelblad en de bankkast reeds voldoende ventileert.

Bij vouwwagens, waar de matras meestal in het deksel ligt opgesloten, kunt u voor een iets grotere Akwamat kiezen. Op die manier volgt de Akwamat de binnenzijde van het deksel, en steekt deze aan voeteneinde of de zijkant een beetje uit en kan dan vrij ventileren. Dit geldt ook voor de alkoof van een camper.