Producten

Een gezonde leefomgeving wordt in grote mate bepaald door goede ventilatie. En dat geldt zeker in een boot, caravan, camper of vouwwagen. Hout, staal, polyester is, met goede reden, ondoordringbaar voor water. Maar de condensvorming op die plekken zorgt vanwege dat isolerende karakter wel voor een hoge luchtvochtigheid. Akwamat is de perfecte oplossing voor dit probleem. Akwamat zorgt voor een natuurlijke ventilatie van uw matrassen en kussens, en voorkomt klamme lucht en schimmelvorming. En dan is er nog een bijkomend voordeel; het stroeve oppervlak van Akwamat voorkomt dat uw kussens of matrassen wegglijden. Een echte totaaloplossing dus.

Bevestig de Akwamat eenvoudig onder uw bestaande kussens of matrassen. De open structuur van Akwamat zorgt voor een perfecte ventilatie, houdt uw matras droog en fris, en zorgt daarmee voor een veel gezondere luchtkwaliteit.

 

AKWAMAT I wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Van gesponnen kokosvezels en pure natuurlatex maken we verende, vochtwerende en veerkrachtige matten met een open structuur. Deze kokosvezels worden als bijproduct van de voedingsindustrie meestal zomaar weggegooid, maar Enkev maakt hier­van hoogwaardige producten zoals Akwamat. Een echte duurzame oplossing dus, en dat vinden we in deze tijd erg belangrijk. Daarom is de Akwamat van Enkev niet alleen de beste oplossing als het gaat om ventilatie, maar ook meteen de meest natuurlijke en duurzame oplossing die er te vinden is.

AKWAMAT II is gemaakt van ‘Low-density polyethylene’ (LDPE). De mat heeft alle voordelen van Enkev’s ‘AKWAMAT I’. Hij is veerkrachtig en heeft een ongeëvenaarde vochtwerende werking. De AKWAMAT II is gemakkelijk op maat te knippen in elke gewenste vorm, zelfs rond.

Een groot voordeel van de AKWAMAT II is dat hij ook buiten gebruikt kan worden. Het materiaal is namelijk volledig watervast. De kussens op uw boot of uw terras drogen na een regenbui veel sneller wanneer er een Akawamat 2 onder ligt. Daarnaast heeft de AKWAMAT II een moderne lichte uitstraling.

De AKWAMAT II is gemaakt van volledig herbruikbare materialen. Dus ook als het gaat om duurzaam­heid is de AKWAMAT II van Enkev de verstandige keuze.

Daarom is de Akwamat van Enkev niet alleen de beste oplossing als het gaat om ventilatie, maar ook meteen de meest natuurlijke en duurzame oplossing die er te vinden is.

 

Beschikbaar in matten
Dikte 15 mm
Lengte x breedte (in cm's) A: 60 x 210, B: 80 x 210, C: 100 x 210, D: 120 x 210, E: 140 x 210